Odporúčame
bezlepku odkazy
Z receptov
Partneri
dodavatel.png

Chlorella Pyrenoidosa

Je širokozáberový očistný prostriedok a hoci nie je liekom, predsa lieči. Je najbohatším zdrojom chlorofylu, ktorý zlepšuje ľuďom krvný obraz, urýchľuje hojenie rán a bráni zápalom. Zlepšuje tiež okysličenie organizmu, čím bráni vzniku infekčného prostredia. Liečitelia tvrdia, že zelené farbivo uchováva slnečnú energiu, ktorá nám odovzdáva múdrosť a lásku.

Čítať celý článok...

 

Bio Spirulina

Je zelenomodrá jednobunková riasa, ktorá rastie v teplých subtropických  a neznečistených jazerách. Jej bunková stena nemá celulózu, čím je stráviteľná v ľudskom organizme na 85–95%. Patrí medzi potraviny s najvyšším obsahom proteínov (55-70%) s esenciálnymi, aj neesenciálnymi aminokyselinami (bez prítomnosti tuku a cholesterolu).

Čítať celý článok...

 

Agar - Agar

agarAgar-Agar, známa v Japonsku ako kanten, je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Mimo to je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Môže byť použitá na dezerty – želé alebo korenené zeleninové aspiky. Neutrálna chuť agar-agaru neovplyvní prirodzenú arómu ovocia alebo zeleniny.

Čítať celý článok...

 

Zelený jačmeň

Je v súčasnosti najšetrnejšie spracovaný zelený práškový nápoj na svete. Ide o koncentrát, nejedná sa o sušený, drvený list, ale o prášok z vylisovanej šťavy jačmenných listov. Pestuje sa organickým spôsobom v Utahu, na pôde nesmierne bohatej na minerály, v oblasti prastarých vyschnutých jazier v nadmorskej výške okolo 1500m, čím spolu s intenzívnym slnečným svitom vďačia rastlinky za bohatý obsah chlorofylu. Zalievanie minerálnou vodou z podzemných prameňov zaručuje sviežosť a čistotu tohto dynamického rastlinného organizmu.

Čítať celý článok...

 

Umeboshi

umeboshiUmeboshi – znamená usušená slivka (druh marhule). Nezrelé, zelené plody padajú zo stromu na konci mája alebo začiatkom júna. V tejto podobe sa nekonzumujú, lebo sú jedovaté. Tieto slivky v ázijských štátoch nezostali bez použitia. Bolo z nich vyrobené množstvo produktov, z ktorých väčšina má silne liečebné účinky. Umeboshi sa najčastejšie používajú v Číne, Kórei a Japonsku, ako liek i ako potravina.

Čítať celý článok...